Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aarlanderveen – Opening wandelroutenetwerk

10 februari 2017 @ 14:45 - 16:30

De Gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Zoeterwoude openen op 10 februari a.s. op feestelijke wijze het nieuwe wandelroutenetwerk in aanwezigheid van gedeputeerde Han Weber en wethouders betrokken gemeenten.

Programma
14.45 uur        Inloop met koffie en thee
15.15 uur        Opening door gedeputeerde Han Weber met aansluitend feestelijke handeling en lancering nieuwe wandelproducten
15.45 uur        Napraten / borrel

Achtergrondinformatie
De vier gemeenten zorgen samen en in samenwerking met de provincie voor meer wandelmogelijkheden in en rond de Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude. Ruim 450 km wandelplezier, eenvoudig ontsloten via het nieuwe knooppuntensysteem, met 35 startpunten. Bij elk startpunt staat een informatiepaneel met een kaart van het betreffende gebied, bezienswaardigheden, knooppunten en routesuggesties. Het netwerk is onderdeel van een 2800 km tellend provincie dekkend wandelknooppuntennetwerk. Dit netwerk is niet alleen voor de wandelliefhebber interessant, maar ook voor ondernemers en organisaties in de toeristische sector zijn er kansen. Dat blijkt uit de lancering van het eerste wandelproduct dat in samenwerking met ondernemers is ontwikkeld.

 

Gegevens

Datum:
10 februari 2017
Tijd:
14:45 - 16:30

Locatie

Wandelknooppunt 73, Wim en Cora’s schaapsfarm
Kerkvaartsweg 65
Aarlanderveen, 2445 AC
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *