Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hardinxveld-Giessendam – Maak een werkstuk over Donald Duck

10 maart - 17 maart

Aanstaande zomer staat Donald Duck centraal in Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. Het museum wil iedereen een kans geven om aan deze zomerexpositie mee te doen. Dat kan heel eenvoudig door een werkstuk te maken van iets dat met Donald Duck te maken heeft. Denk aan kostuums, silhouetten, tekeningen, (bewerkte) foto’s, schilderijen, beelden, figuren van papier maché en nog veel meer. U kunt hiervoor alle geschikte materialen gebruiken. En natuurlijk mag u alle figuren rond de stripheld hierbij betrekken, of de vele specifieke voorwerpen, die zo kenmerkend zijn voor Donald Duck. Bijvoorbeeld Lampje, de trouwe gezel van Willy Wortel. Reacties graag vooraf naar het museum. 

Natuurlijk wil het museum zo snel mogelijk weten wat er zoal gaat worden gemaakt voor de expositie, Want daar moet bij de inrichtingsplanning rekening worden gehouden. Daarom het dringende verzoek eerst even met het museum contact op te nemen, alvorens u aan de slag gaat. Dat kan door:

  • Langs te gaan op het adres Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam
  • Een email te sturen naar aan koperenknop@koperenknop.nl
  • Melden per telefoon 0184-611366

Het museum is open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur. Als u meer van het museum wilt weten, kijkt u op www.koperenknop.nl. Er wordt zo snel mogelijk op uw melding gereageerd en dan kunt u aan de slag. De expositie is gepland in de periode 23 juni tot en met 8 september 2018. We gaan er met elkaar een pracht van een expositie van maken.

Gegevens

Begin:
10 maart
Einde:
17 maart

Locatie

Museum De Koperen Knop
Binnendams 6
Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland 3373 AD
+ Google Maps
Telefoon:
0184 611 366
Website:
http://www.koperenknop.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *