Bijeenkomst "Ondernemend moois in het Groene Hart"

21 maart 2019 - 19:30
Stolwijk

Stichting Groene Hart organiseert op 21 maart een bijeenkomst voor ondernemers om op een creatieve manier tot projecten en ideeën te komen.

Lees hier alles over deze bijeenkomst. 

Welke kansen zijn er voor ondernemers in het Groene Hart? Ondernemers in het Groene Hart dragen bij aan het profiel van het Groene Hart. Hoe kunnen we dat profiel meer en beter benutten? Hoe mobiliseren we de kracht van de Randstedelingen ten gunste van het Groene Hart? Hoe kunnen we als ondernemers de typische kwaliteiten van het Groene Hart zoals het open landschap en cultuurhistorische gebouwen versterken en benutten?

Afgelopen zomer vroegen we ondernemers met een enquête naar hun positie in het Groene Hart en wat zij belangrijk vinden. In de antwoorden geven veel ondernemers aan dat het Groene Hart belangrijk is – of zelfs héél belangrijk – voor de toekomst van hun bedrijf. Er is een interactie tussen de toekomstperspectieven van individuele bedrijven in het Groene Hart en grote ontwikkelingen die de kwaliteit van het gebied beïnvloeden, zoals woningbouw, energietransitie en bodemdaling. Dat voelt als een uitdaging ..!

Er is plaats voor circa 70 deelnemers, dus tijdig aanmelden is aan te bevelen.

Registreer uw komst via deze link.

Ondernemers hebben voorrang voor deze bijeenkomst, maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Geef het bij uw aanmelding aan als u donateur bent van SGH.

Waar: Het Kwartier, Jan Steenlaan 16b, Stolwijk.. Wanneer: 21 maart 2019, 19.30 – 22.00 uur