Sliedrecht positief over recreatief knooppunt

      Reacties uitgeschakeld voor Sliedrecht positief over recreatief knooppunt

Vorige maand is door het college van B&W het Recreatief Knooppunt Sliedrecht gepresenteerd. Naast de accommodatie voor v.v. Sliedrecht met zes voetbalvelden, een tribune en 360 parkeerplaatsen toont het ontwerp een openbaar recreatiegebied, een privaat recreatieterrein, een toeristisch overstappunt (TOP), een visvijver en horeca. De aanleg van het Recreatief Knooppunt wordt bekostigd door de uitgifte van het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Stationspark 3, op de plek waar nu v.v. Sliedrecht gevestigd is.

Een groot deel van de Sliedrechtse gemeenteraad is lovend over het onlangs gepresenteerde collegevoorstel voor de inrichting van het recreatief knooppunt. Alleen PRO Sliedrecht liet weten het niet eens te zijn met de plannen en deed de oproep: ,,College, stop met deze waanzin. Stap nu eens af van deze luchtfietserij en zorg voor een recreatief knooppunt dat onze inwoners waardig is.

Ook de Stichting Groene Hart is niet blij met deze ontwikkeling, na het bedrijventerrein Groote Haar in Gorinchem is dit de tweede grote ingreep in het Groene Hart in korte tijd.

lees verder de kwaliteitsopgave

Recreatief Knooppunt Sliedrecht