Disclaimer

De  informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel  de Stichting Groene Hart zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan  het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. De Stichting Groene Hart ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. De Stichting Groene Hart doet zijn best om de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoond op de website regelmatig ge-update of bijgehouden wordt. Prijzen voor diensten of getoonde advertenties zijn onder voorbehoud.

Vastleggen en verwerking van gegevens

Uw persoonsgegevens zijn essentieel om u professionele service te kunnen bieden. We nemen onze verantwoordelijkheid aangaande de privacy van uw persoonsgegevens heel serieus. Contactinformatie wordt gebruikt om vragen te beantwoorden. De door u verstrekte persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.  De Stichting Groene Hart gebruikt uw gegevens voor het verlenen van service. Zie ook de privacyverklaring op deze website.

Clickgedrag

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Daardoor kan de inrichting van de website aangepast worden aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers.

Links naar websites en cookies van andere partijen

Op de site van de Stichting Groene Hart staan hyperlinks naar andere websites. De Stichting Groene Hart is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar de Stichting Groene Hart verwijst. Ook is  de Stichting Groene Hart niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door die andere websites.

Copyrights

De Stichting Groene Hart behoudt zich alle rechten voor op de inhoud van deze website, tenzij anders is aangegeven. Dit voorbehoud geldt voor alle vormen van informatie: tekst, afbeeldingen, databases etc. Informatie van de website mag gratis worden gereproduceerd, zolang het correct en niet in een misleidende context wordt gebruikt. Daarbij geldt dat de informatie van de website in originele staat gebruikt mag worden en onder geen beding aangepast mag worden. Bij gebruik van informatie van deze website dient  de Stichting Groene Hart duidelijk als bron te worden vermeld, evenals het auteursrecht.

De mogelijkheid tot vrij gebruik van de informatie geldt niet voor informatie op de website van  de Stichting Groene Hart waar de auteursrechten van derden op berust. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan deze derden.