Dank beste Chris

      Reacties uitgeschakeld voor Dank beste Chris

In de laatste Groene Flits van 2021 heeft u kunnen lezen dat onze voorzitter Chris Kalden is gestopt met voorzitter zijn van de Stichting Groene Hart. Jammer, maar mooi dat hij het 7 jaar heeft gedaan. En hoe, trekken, duwen, enthousiasmeren, zorgen dat er geen gaten vielen, en als dat wel gebeurde er zelf of zorgen dat een ander insprong. Op een manier die ons motiveerde, als bron van ideeën, uitvoerder van zaken zoals de vulling van de Groene Flits, strateeg die aanvoelde waar politiek en maatschappelijk aandacht voor de kwaliteiten van het Groene Hart moest worden gevraagd, enz.

Chris, we zijn als bestuur blij dat je dat hebt willen en kunnen doen. Nogmaals dank en mooi dat je niet weg bent als “strijder” voor het Groene Hart! We zullen ook in de toekomst graag gebruik blijven maken van je waardevolle meningen en adviezen over de toekomst van onze mooie regio.

Namens het bestuur,
Theo Vogelzang, plaatsvervangend voorzitter.

Op vrijdag 7 januari verscheen in het AD een uitgebreid interview met Chris Kalden: artikel AD Groene Hart Chris Kalden

N.B. Langs deze weg willen wij u ook informeren dat we in gesprek zijn met een kandidaat-opvolger voor Chris. We hopen daarover op korte termijn meer bekend te kunnen maken.