Hulp bij kleine stappen

      Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij kleine stappen

Esther van den Bor

Nieuw jaar met 52 weken
Een nieuw jaar is alweer begonnen. Met grote issues die de wereld in hun greep houden. Je zou er haast moedeloos of juist opstandig door worden. “Wat kan ik daar nu aan doen!” Gelukkig kun je veel doen!
Vorig jaar heb ik het hele jaar mee gedaan met de acties van 52 weken duurzaam. Acties die anderen jou onder de aandacht brengen op een heel leuke en aansprekende manier. En ja, samen in actie komen maakt je eigen inzet intensiever. Maar het is vooral veel leuker om met elkaar bezig te zijn en jezelf te zien groeien in het gevoel echt iets te veranderen. Enkele voorbeelden: ‘eet je kastjes leeg’ of ‘zuinig met papier’ of ‘week zonder afval’ en ‘verwen je fiets’. Een breed scala aan kleine stapjes.
Dus roep je gezinsleden en vrienden op om met je mee te doen. Simpel door op de link te klikken en jezelf gratis in te schrijven.

Veel plezier en succes ! Ik ga zeker terugkomen op sommige van de opdrachten. De toekomst begint nu, vanuit de dagelijkse dingen die een ieder van ons doet. https://52wekenduurzaam.nl/