Kees van Velzen voorzitter van de Stichting Groene Hart

      Reacties uitgeschakeld voor Kees van Velzen voorzitter van de Stichting Groene Hart

Het bestuur is verheugd dat we mogen melden dat we een nieuwe voorzitter hebben als Stichting Groene Hart. Na enkele oriënterende gesprekken heeft het bestuur unaniem het besluit genomen om mr. C. J. (Kees) van Velzen te benoemen tot  voorzitter van de Stichting Groene Hart.

Kees heeft een verleden als bestuurder van gemeenten in het Groene Hart, tot heden de gemeente Alphen aan den Rijn en daarvoor de gemeente Rijnwoude. Daarvoor was hij directeur van een (organisatie) adviesbureau en eerder nog beleidsmedewerker van het toenmalig Ministerie van VROM.

Als wethouder heeft hij onder andere geïnvesteerd in de bestuurlijke samenwerking in het Groene Hart met focus op het merk Groene Hart en de marketing daarvan, de duurzame ontwikkeling van de groene en blauwe recreatie en de natuurontwikkeling.

We zijn blij dat we iemand met zijn staat van dienst en ervaring bereid gevonden hebben om in de vacature van voorzitter van onze stichting te voorzien. Op 20 april zullen we als dan weer compleet bestuur spreken over de manier waarop we zijn start en kennismaking met het Groene Hart vanuit onze stichting en ons netwerk inhoud willen geven.

Theo Vogelzang, waarnemend voorzitter SGH.