Wenslezen

      Reacties uitgeschakeld voor Wenslezen

Onlangs heb ik met groot genoegen het boek van Rutger Bregman ‘De meeste mensen deugen’ gelezen. Eén van de kernpunten die ik eruit heb gehaald, is dat we erg ontvankelijk… Lees verder »

Fair Fashion

      Reacties uitgeschakeld voor Fair Fashion

Esther van den Bor De nieuwe kledingcollectie Deze weken staat de modewereld weer op alle catwalks te pronken met nieuwe collecties. Extravagant en steeds weer ‘nieuw’ en “totaal anders”. Andere… Lees verder »

Bemesten en beweiden in 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Bemesten en beweiden in 2020

Het Adviescollege Stikstofproblematiek o.l.v. Johan Remkes, heeft een tussentijds advies uitgebracht over bemesten en beweiden. Het Groene Hart is een gebied waar meer dan gemiddeld weidegang wordt toegepast en koeien… Lees verder »

Waterstof vervolgd

      Reacties uitgeschakeld voor Waterstof vervolgd

Esther van den Bor Waterstof vervolgd In de Groene Flits van eind december 2019 schreef ik over ontwikkelingen in de wereld van waterstof. Een positief artikel met kansen en ontwikkelingen…. Lees verder »

Waterstof en meer

      Reacties uitgeschakeld voor Waterstof en meer

Esther van den Bor In 2018 100 initiatieven In maart 2018 las ik dat er wel 100 waterstofinitiatieven zijn die in Nederland worden uitgevoerd.  Met name in de sectoren mobiliteit… Lees verder »