Meningen

      Reacties uitgeschakeld voor Meningen

Esther van den Bor Meningen In deze tijd heeft bijna iedereen wel een mening over de vele onderwerpen waar we mee worden geconfronteerd. In de verkiezingstijd is er vrijwel geen… Lees verder »

Verkiezingskoorts

      Reacties uitgeschakeld voor Verkiezingskoorts

Sinds m’n 18e heb ik geen mogelijkheid om te stemmen gemist; dat was me van huis meegegeven. En toch ben ik blij dat de verkiezingstijd voorbij is. Ik ervaar het… Lees verder »

50% lokaal eigendom

      Reacties uitgeschakeld voor 50% lokaal eigendom

Esther van den Bor Regionaal energie opwekken In de ‘omgevingsparagraaf’ van het klimaatakkoord wordt gestreefd naar 50% mede eigenaarschap van de grootschalig opgewekte duurzame energie. Want de zonneparken of windmolens… Lees verder »

Rli-advies zakt weg in Haags moeras

      Reacties uitgeschakeld voor Rli-advies zakt weg in Haags moeras

De Raad voor de leefomgeving en infrastructuur, Rli, heeft in september vorig jaar een prima advies uitgebracht over de problematiek rond bodemdaling met als titel “STOP BODEMDALING IN VEENWEIDEGEBIEDEN: HET… Lees verder »

Manfred van der Heijde overleden

      Reacties uitgeschakeld voor Manfred van der Heijde overleden

Onlangs kregen we het bericht dat de grote vriend van het Groene Hart, Manfred van der Heijde na een lange ziektegeschiedenis op 18 februari is overleden. Manfred is nauw betrokken… Lees verder »